Carsten Søndergaard

Carsten er 47 år, gift med Rikke og sammen har de 3 drenge.
De bor i Frederikshåb og fritiden bliver bl.a. brugt på alle deres dyr (hunde, høns, ænder m.m) og på camping.
Carsten startede som arbejdsmand og blev så bidt af faget, at han besluttede sig for at gå i voksenlære. Han blev udlært fra Eureka i 2012.

Michael Svaneby

Michael er 46 år, gift med Lykke og sammen har de 2 drenge og 1 pige. Michael har desuden 2 piger fra et tidligere forhold.
Michael og Lykke bor lige udenfor Ny Nørup (i Ramsherred) sammen med deres 3 børn og fritiden bliver bl.a. brugt på fodbold og deres dyr (heste og hamstere). Michael har altid vidst, at han ville være tømrer og gik i lære lige så snart Folkeskolen var slut... Michael blev udlært i april 1998 hos Per Moesgaard i Vejle og har således lige haft 25 års jubilæum som tømrer.

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Personoplysninger
Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du forespørger på et tilbud og/eller placere en ordre i vores firma indsamler og opbevarer vi en række sådanne informationer.
Vi indsamler og opbevarer typisk følgende typer af oplysninger: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. 
Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som kunde, at registrere dine forespørgsler, ordrer og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. 
Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Videregivelse af oplysninger
Dine tilbud, ordrer og betalinger videregives ikke til tredjepart medmindre du beder om det og/eller giver tilladelse til det.
I tilfælde af levering af materiale til dit hjem (i forbindelse med en ordre, du har afgivet til Tømrerfirmaet Søndergaard & Svaneby ApS), videregiver vi dit navn, din adresse og dit telefonnummer til vores leverandør..
I forbindelse med afgivelse af ordre, giver du samtidig dit samtykke til at vi må tage et billede af det udførte arbejde og publicere det på vores Facebook-side. Der vil ikke blive nævnt personoplysninger i forbindelse med fotoet medmindre du ønsker det og derved giver tilladelse til det.
Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi opbevarer om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger opbevares. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver opbevaret oplysninger om dig medmindre vi har en åben sag (tilbud, ordre m.m.) kørende. Hvis de oplysninger, der opbevares om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: tfss@stofanet.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Del siden